Mindig 30 nap áll rendelkezésére, hogy eldöntse, megfelelő-e az árucikk. A Safini.ro garantálja, hogy minden cikk értékét visszaadja, feltéve, hogy azokat a visszaküldés előtt megfelelő állapotban tartották. 

A hatályos jogszabályi rendelkezések szerint "a fogyasztónak jogában áll a kereskedőt a termék kézhezvételétől számított 30 munkanapon belül írásban értesíteni arról, hogy kötbérmentesen és ok nélkül hivatkozva lemond a vásárlásról".

Azokat a termékeket, amelyek nem felelnek meg az Ön elvárásainak, abban a feltételben szállítjuk, amiben kapták őket, a GREEN XPC SRL céghez. Ha a hozzánk eljutó termékeken karcolás, hiányzó védőfóliák, törött tömítések vannak, fenntartjuk a jogot a visszatérítés elutasítására. Nincs lehetőségünk visszatérítendő csomagok átvételére. A termékeket eredeti formában szállítjuk, sérülés és felhasználás nélkül. 

Kérjük, hogy telefonon, e-mailben vagy a visszaküldési űrlap kitöltésével tudassa velünk, ha visszaküldte. A visszaküldött áru értékét ezen információk kézhezvételétől számított 30 napon belül visszaküldik. Ha nem kapjuk meg ezeket az információkat, a pénzt a visszaküldött termékek kézhezvételétől számított 30 napon belül visszakapjuk.

Kérjük, tartsa be az áru visszaküldésének határidejét. A visszaküldött áru egyenértékű értéke banki átutalással és csak a román bankok számláin kerül visszaadásra. Az új megrendelt árukat utánvéttel szállítjuk.

Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor. Taxa de curier vă va fi returnată, doar în următoarele condiții : dacă produsul primit este degradat, are un defect sau nu este produsul comandat de dumneavoastră.

 

Ez a visszaküldési szabályzat a safini.ro internetes áruházon keresztül vásárolt termékekre érvényes

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi30 zile de utilizare gratuită. ( Text extras integral din siteul Uniunii Europene )

 

Visszatérés nem engedélyezett:

Sérült vagy elhasznált termékek, amelyeken nincs sértetlen címke, törött vagy törölt pecsétek

Egyéb üzletekből vásárolt termékek

Termékeket nem kísérnek a vásárlást igazoló dokumentumok (számla vagy adóigazolás)

Sérült csomagolású termékek