Felhasználási feltételek Casavie.ro

A CasaVie.ro online áruház a GREEN XPC SRL tulajdonát képezi. A Casavie.ro webhely használata (beleértve a termékek látogatását és vásárlását is) magában foglalja bizonyos felhasználási feltételek elfogadását, nyilvánvalóan a felhasználó és a GREEN XPC SRL közötti jogi szerződés formájában. ezért ajánlatos figyelmesen elolvasni a következő bekezdéseket.

A termékek meglátogatása vagy vásárlása a Casavie.ro oldalon automatikusan magában foglalja a jelen feltételek és feltételek elfogadását. Ezenkívül a GREEN XPC SRL által nyújtott bármely más jelenlegi vagy jövőbeni szolgáltatás igénybevétele ugyanazon feltételek elfogadását jelenti.

Általános információk a termékekről és az árakról Az oldalon közzétett képek összhangban vannak a valósággal, de néha a termékek színárnyalatai kissé eltérhetnek, a fényképek végrehajtási folyamata vagy a monitor beállításai miatt. Kis eltérések lehetnek az anyag kialakításában is, annak a ténynek köszönhető, hogy a webhely egyes termékei replika minőségűek lehetnek.

A Casavie.ro ügyfeleit mindig tájékoztatjuk arról, hogy van-e vagy sem raktáron egy termék, rendelhető-e, mennyi ideig és mennyi ideig érjük el őket. Ezeket az információkat e-mailben vagy telefonon küldjük el. 

A termékeket, ajánlatokat, árakat és versenyeket tartalmazó képek előre, külön értesítés nélkül megváltoztathatók.

 A Casavie.ro-n keresztül értékesített termékek újak, a gyártó eredeti csomagolásában találhatók, és a szállítás idején mindig fizikai adószámlával vagy elektronikus formátumban kísérik őket. A futárbizonylat fizetési bizonylat vagy számlakivonat.

Adatvédelmi irányelvek A Casavie.ro szigorú politikát követ az ügyfelek adatainak titkosságának tiszteletben tartásáról. 

A kereskedő garantálja a számítógépes rendszerén keresztül tárolt és továbbított adatok biztonságát és titkosságát. Ezeket az információkat a Kereskedő felhasználhatja a megrendelés visszaigazolásának, különféle különleges ajánlatoknak, akcióknak stb. csak az ügyfél előzetes beleegyezésével. A személyes adatok Kereskedő részére történő megadása nem jelent kötelezettséget a felhasználók részéről, és bármilyen körülmények között megtagadhatják ezeknek az adatoknak a megadását, és ingyenesen kérhetik azok törlését az adatbázisból. Minden ilyen kérést / értesítést az adatbázisból való törlés céljából az adatbázisban regisztrált személy e-mailben küld a Greenxpcsrl@gmail.com címre.

 

Szerzői jog

A Casavie.ro webhely minden tartalma (szöveg, grafika, képek, gombok, videók, szkriptek, programok és minden egyéb adat) a GREEN XPC SRL és / vagy társai, partnerei és / vagy beszállítói tulajdonát képezi. szerzői jogi törvény védi. A Casavie.ro weboldalon található grafikák, emblémák, fejlécek és képek nem használhatók olyan termékekhez vagy szolgáltatásokhoz, amelyek nem tartoznak a GREEN XPC SRL-hez, oly módon, hogy zavart keltsen az ügyfelek között, vagy hiteltelenné tegye a Casavie.ro webhelyét, vagy társaság ZÖLD XPC SRL. 

A webhely használata

A Casavie.ro oldalon bemutatott termékek és szolgáltatások elérése, meglátogatása, használata vagy megvásárlása a jelen feltételek és feltételek elfogadását jelenti. A webhely felhasználóként történő regisztráció az Ön implicit megállapodását jelenti az eladott termékekkel kapcsolatos elektronikus és telefonos üzenetek fogadásával kapcsolatban, ezt a szempontot később módosíthatják vagy törölhetik, anélkül, hogy az ügyfélnek bírságot szabna ki. 

Hozzáférés a weboldalhoz

A GREEN XPC SRL korlátlan hozzáférést biztosít a Casavie.ro webhelyhez, személyes célokra, de nem ad jogot arra, hogy a GREEN XPC SRL írásbeli beleegyezése nélkül töltse le, egészében vagy részben módosítsa, reprodukálja a webhelyet vagy annak egy részét. 

A hibás információk kijavítása

Fenntartjuk a jogot, hogy minden olyan hiányosságot, megjelenítési hibát, amely a szerkesztési hibák, pontatlanságok vagy a szoftvertermékek hibái miatt következhet be, előzetes értesítés nélkül kijavítsunk. Nem vállalunk felelősséget minden olyan helyzetért, amely szoftverhibák vagy a szerveren fellépő műszaki hibák miatt merülhet fel. A GREEN XPC SRL nem vállal felelősséget az információ elvesztéséért, amelyet a webhely tervezéséhez és tárolásához szükséges szoftver hibái vagy hibái okoznak, és nem garantálja, hogy a Casavie.ro által küldött webhely, szerver vagy e-mailek ne tartalmazzanak vírusok vagy más káros összetevők, bár mindent megtesz annak megakadályozása érdekében. Fenntartjuk a jogot, hogy hiba vagy tipográfiai hiba esetén előzetes értesítés nélkül töröljük a megrendeléseket.

Viták és konfliktusok. Alkalmazandó jog. Viták

A casavie.ro webhelyre történő illetéktelen hozzáférés minden kísérletéről és minden csalási kísérletről be kell jelenteni az illetékes hatóságokat. A webhely használatával (a termékek meglátogatásával vagy megvásárlásával) a felhasználó elfogadja, hogy a román törvények irányítják a fenti használati feltételeket, valamint bármilyen bármilyen vitát, amely a felhasználó és a GREEN XPC SRL vállalat között felmerülhet. 

 A casavie.ro weboldalon történő termékvásárlás után talált bármely hiba esetén a vevő a GD 665/1995 (5., 6.) cikk szerint kérheti a hibás termék kijavítását vagy cseréjét. Ez a termék vevő általi bemutatása és a GREEN XPC SRL képviselője által az állított hiba megállapítása után történik. Az Ügyfelek és a Társaság közötti esetleges vitákat az első szakaszban békés úton rendezik. 

Tekintettel arra, hogy célunk mindig elégedett ügyfelek vagyunk, ha problémája van a megrendeléssel kapcsolatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az e-mail címen: Greenxpcsrl@gmail.ro

Változások

GREEN XPC SRL fenntartja a jogot, hogy bármikor változtasson a Casavie.ro webhely tartalmán, az irányelveken, a felhasználási feltételeken, a felhasználók előzetes értesítése nélkül ezzel kapcsolatban, bár óvatosak leszünk értesíteni az ügyfeleket ezekről a változásokról. A Casavie.ro felhasználó köteles rendszeresen ellenőrizni a felhasználási feltételeket. Ha nem ért egyet a GREEN XPC SRL által végrehajtott változtatásokkal, akkor leállítja az oldal használatát. Ha a felhasználó továbbra is használja a webhelyet, akkor úgy tekintik, hogy egyetért a végrehajtott változtatásokkal. 

Visszatérési politika

Mindig 14 nap áll rendelkezésére, hogy eldöntse, megfelelő-e az elem az Ön számára. A CasaVie.ro garantálja, hogy minden tárgy értékét visszaadja, feltéve, hogy azokat megfelelő állapotban tartották vissza. A hatályos jogszabályi rendelkezések szerint "a fogyasztónak joga van a kereskedőt írásban értesíteni arról, hogy kötbérmentesen és ok nélkül hivatkozva lemond a vásárlásról, a termék kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül"

Az Ön igényeinek nem megfelelő termékeket  A KAPCSOLAT ÁLLAPOTA, vissza a GREEN XPC SRL céghez Ha a hozzánk eljutó termékeken karcolások, hiányzó védőfóliák, törött pecsétek vannak, fenntartjuk a jogot a visszatérítés elutasítására. A termékeket eredeti formában szállítjuk, sérülés és felhasználás nélkül. Kérjük, értesítsen minket, ha visszaküldte, telefonon, e-mailben vagy a visszaküldési űrlap kitöltésével.

A visszaküldött áru értéke 14 napon belül kerül visszaadásra Ha nem kapjuk meg ezeket az információkat, az Ön pénzét a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszatérítjük. a visszaszolgáltatott termékek A szállítási költség nem téríthető vissza.

Kérjük, őrizze meg a visszaküldött csomag szállításának igazolását az esetleges követelések elemzésének végéig, visszaszolgáltatott áruk esetén pedig a visszatérítésig. Ez a visszaküldési szabályzat a Casavie.ro online áruházon keresztül vásárolt termékekre érvényes. Ha a termék visszaküldésén gondolkodik, ne használja! Az adás-vételi szerződés felmondására vonatkozó döntés meghozatala előtt nem használhatja a kapott termékeket. 

Az elállási jog lehetővé teszi, hogy megvizsgálhassa a terméket, akárcsak egy boltban, és nem ad 14 napos ingyenes felhasználást. (A szöveg teljes egészében az Európai Unió weboldaláról származik.) Feliratkozás a hírlevélre és leiratkozás A Casavie.ro webhely hírlevelére való feliratkozás és leiratkozás ingyenes és önkéntes, és az alábbi felhasználási feltételek elfogadását jelenti.

Az elküldött üzenetek nem kéretlenek, és bármikor leiratkozhat, ha követi az egyes e-mailek láblécében található utasításokat. Az elküldött üzenetek megfelelnek az elektronikus kereskedelemről szóló törvénynek a kereskedelmi kommunikáció tekintetében, ahogy azt a román és a nemzetközi jogszabályok előírják. Cégünk mindig az ügyfelet helyezi előtérbe. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a vásárlási élmény egyedi és élvezetes legyen az Ön számára. Meghívjuk Önt a termékek oldalára.